Evolució paleoambiental i poblament prehistòric a les conques dels rius Francolí, Gaià, Siurana i rieres del Camp de Tarragona

 

L’exposició “Evolució paleoambiental i poblament prehistòric a les conques dels rius Francolí, Gaià, Siurana i rieres del Camp de Tarragona” es proposa acostar al públic els objectius i resultats científics d’aquest projecte de recerca endegat l’any 2001 i avui en dia vigent. Per a fer-ho, utilitza un llenguatge amè, visual i amb la informació estructurada en plafons que esdevenen blocs temàtics. En definitiva, conceptualitzada per realitzar un recorregut pels descobriments arqueològics prehistòrics més rellevants d’aquest  territori.

 

El projecte “Evolució paleoambiental i poblament prehistòric a les conques dels rius Francolí, Gaià, Siurana i rieres del Camp de Tarragona”  estructura la recerca en prehistòria que l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) duu a terme a les conques d’aquests rius. Durant els 14 anys d’existència d’aquest projecte s’han portat a terme excavacions arqueològiques en un total de 14 jaciments, amb més d’un centenar de treballs científics publicats, així com la realització de diferents accions de socialització del coneixement, entre les que destaca aquesta exposició.

 

 

 

  • Exposició versàtil. Adaptable a espais d’entre 50m2 i 150m2.

  • Formada per 11 plafons tipus roll-up de polipropilè amb grafisme en color a una cara. D’aquests, un plafó  és de presentació, nou de continguts i un de crèdits.

  • Requereix d’una bona il·luminació tot i que no cal que hi hagi punts de llum adaptats.

  • No és necessari l’accés a punts d’electricitat ni de connexió a internet.

  • De fàcil transport i muntatge.

 

 

Properament: 
CRAI- URV Tarragona. Campus Catalunya. Fins al 10 de febrer de 2017
Localització: 

CRAI- URV Tarragona. Campus Catalunya. Fins al 10 de febrer de 2017