IPHES Integra

Enfocat a la inserció, integració i formació laboral de col·lectius a través de l’aprenentatge

 

L’objectiu principal d'aquest programa de l'IPHES és la promoció personal dels adults amb risc d'exclusió social i la millora de la seva integració social. Forma part de les actuacions destacades i orientades a l’educació, la formació professional i la integració laboral. Es pretén contribuir a dotar als adults d’una formació bàsica que els permeti accedir als diferents nivells del sistema educatiu, millorar la seva qualitat professional o adquirir una preparació per a l’ l'exercici d'altres professions, així com desenvolupar la seva capacitat de participació en la vida social, cultural, política i econòmica.

 

El programa es va portar a terme com a experiència prèvia al Centre de Formació Permanent Francesc Grau i Viader, de Calella (El Maresme), on ja portem 4 anys fent arribar el coneixement sobre Evolució Humana als adults de la població.

 

Es porta a terme a els centres que ho demanen de manera específica i amb poblacions on tenim convenis de col·laboració. Els cursos s'adapten a qualsevol nivell d'aprenentatge i estan especialment enfocats als alumnes del Graduat en Educació Secundària

 

Durant 2015 i el que portem de 2016 hem portat el programa a centres de formació permanent de les següents poblacions:

 

 

 -Calella de Mar (Maresme)

 

- Tarragona

 

- Moià (Moianès)