Ho fa a través de la seva participació en un projecte finançat per la FECYT (Fundación Española Para la Ciencia y la Tecnología) que du a terme amb diverses escoles de la província de Tarragona i que consisteix en la formació científica en diferents àmbits en alumnat de primària i primer cicle de secundària realitzant activitats fora de l’horari escolar.

“Extended Learning Time: Contribuint a generar vocacions científiques en contexts en risc d’exclusió social” és el títol del projecte educatiu que durant tot l’any es du a terme en diverses escoles tarragonines, organitzat pel grup de recerca en pedagogia FORTE-ICE (Formación en Contextos Educativos – Formación y tecnologia) de la Universitat Rovira i Virgili, amb la col·laboració de l’IPHES (Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social), del Departament de Bioquímica i Biotecnologia (Grup de Didàctica de Ciències Experimentals) de la URV i de la Universitat de Girona.

La formació que s’està realitzant es concreta en els àmbits de l’evolució humana, la paleoecologia, el malbaratament alimentari, la genètica bàsica i la biotecnologia moderna, principalment de l’alumnat de primària, encara que la franja d’edat dels participants -més de 100 alumnes- va des dels 9 als 17 anys.

Skip to content