Dirigit a docents. En aquest apartat trobareu tota mena de recursos didàctics sobre la prehistòria. Des de dossiers i pòsters informatius a divertides activitats.

Apropa la prehistòria als teus alumnes d’una manera amena i divertida!

Introducció a la prehistòria

En aquesta secció trobareu diferents recursos informatius sobre la prehistòria que podeu utilitzar a classe. Així com activitats vinculades directament als recursos informatius.

Prehistòria per assignatures

Tant si treballeu per projectes com si no, us compartim aquí una sèrie d’activitats. Es tracta d’activitats divertides i interactives que endinsaran l’alumnat a la Prehistòria.

Les eines de la Prehistòria

Segurament, has sentit a parlar de la prehistòria amb el nom de l’Edat de Pedra. Això és degut a la importància de les eines de pedra per donar-nos a conèixer el mode de vida dels nostres avantpassats. En aquest apartat trobareu informació sobre les eines de la prehistòria, així com vídeos demostratius per ensenyar als alumnes com es fabricaven.

Llegint la Prehistòria

Diverteix-te aprenent sobre la prehistòria amb la lectura! En aquesta secció trobaràs llibres per tots els nivells, recomanats per l’IPHES. A més, us oferim guies didàctiques per treballar els llibres a la classe.

Tens algún dubte o suggerència?

9 + 4 =

Skip to content